Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

Gevelrestauratie in Groningen uit laten voeren

Woont u in een prachtig oud pand? De kans is groot, dat de gevel door de jaren heen verouderd of aangetast is. Denk bijvoorbeeld aan algen en andere bacteriën, die zich aan uw gevel en muren kunnen hechten. Deze bacteriën zorgen voor een groene aanslag, die vaak maar lastig van de muur te verwijderen is. Daar komt bij, dat het voegwerk van uw gevel los kan komen te zitten. Denk aan kleine stukjes voeg, die uit de muur vallen en zo gaten tussen de stenen veroorzaken. Niet alleen geeft het uw gevel een onverzorgde uitstraling. Ook kan er vocht via deze gaten bij uw woning naar binnen trekken. Laat een gevelrestauratie in Groningen uitvoeren, om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien. 

Mogelijkheden bij gevelrestauratie in Groningen 

Bij een gevelrestauratie in Groningen maken we altijd eerst een inventarisatie van uw persoonlijke voorkeuren. Wilt u de gevel in ere laten herstellen, of wilt u deze iets veranderen? Kiest u bijvoorbeeld voor een modernere voeg dan voorheen, of wilt u het authentieke voegwerk laten aanbrengen? Pas wanneer onze plannen voor de gevelrestauratie in Groningen volledig aansluiten op uw wensen, gaan we voor u aan de slag. Zo bent u ervan verzekerd, dat het eindresultaat straks naadloos aansluit op uw voorkeuren. 

Meer informatie over een gevelrestauratie in Groningen 

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij een gevelrestauratie in Groningen? Of bent u benieuwd op welke manier wij te werk gaan bij een dergelijke restauratie? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we hoe we uw gevel kunnen herstellen naar zijn oorspronkelijke staat.  

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

Let op! Vanwege grote drukte zullen reacties op offerte-aanvragen via de website wat langer duren, gemiddeld 10-15 dagen. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.