Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Onze werkwijze

De werkwijze van KH Gevelonderhoud staat in het teken van transparantheid, tijdigheid en juistheid. Eerst wordt er een duidelijke analyse gemaakt van de huidige situatie en worden al uw wensen uitvoerig besproken. Vervolgens zullen wij u een voorstel doen op basis van de te verrichten werkzaamheden. Wanneer u besluit in te gaan op ons voorstel worden er duidelijke afspraken gemaakt over de werkzaamheden en de prijs. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Meer weten over onze werkwijze en / of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

Let op! Vanwege grote drukte zullen reacties op offerte-aanvragen via de website wat langer duren, gemiddeld 10-15 dagen. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.