Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
Fax. 0595 - 43 27 81
info@khgevelonderhoud.nl

Schakel een voegbedrijf in de Eemshaven in voor onderhoudswerkzaamheden

Eens in de zoveel jaar zult u de gevel van uw woning moeten renoveren. Zo voorkomt u onder meer dat de voeg tussen de stenen vandaan valt, dat er vocht in uw muren trekt, enzovoorts. Voor het onderhoud aan de gevel kunt u op ons voegbedrijf nabij de Eemshaven rekenen! Met een jarenlange ervaring in ons vak kunnen we de oude voeg voor u verwijderen en direct vervangen voor een nieuwe, passende voeg. Hierbij bieden we verschillende mogelijkheden. Zo kiest u bij ons altijd voor voegwerk, wat aansluit bij de stijl van uw woning. 

Werkwijze van ons voegbedrijf nabij de Eemshaven

Wanneer u onze hulp inschakelt voor het herstel van schade aan uw voegen, werken wij volgens een vaste werkwijze. Hierbij zullen we eerst de oude voeg verwijderen, door deze weg te slijpen of te hakken. Op het moment dat de voegen verwijderd zijn, zal de gevel intensief gereinigd worden. Zo blijven er geen resten achter en lijkt uw gevel weer als nieuw! Tot slot brengen wij een nieuwe voeg aan. Dit laten wij enkel door onze gekwalificeerde voegers doen, om er zeker van te zijn dat we u een topresultaat kunnen bieden. 

Voegbedrijf in de Eemshaven bij speciaal voegwerk

Onze voegers zijn gespecialiseerd in tal van verschillende soorten voegwerk. Ook wanneer u een specifiek type voegwerk wenst, kunt u op onze vakkundigheid rekenen! Schakel ons bijvoorbeeld in voor gladwerk, borstelwerk, een holle- of schaduwvoeg en een knip- of snijvoeg. Neem vrijblijvend contact met ons op, om u te laten informeren over de verschillende soorten voegwerk. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

Let op! Vanwege grote drukte zullen reacties op offerte-aanvragen via de website wat langer duren, gemiddeld 8-10 dagen. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.