Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl


 

Voeger Assen

Zoekt u naar een ervaren voeger in Assen of omgeving? KH Gevelonderhoud is de professional die u zoekt. Wij zijn gevestigd aan de Uithuizerweg 19 in de plaats Uithuizermeeden, maar wij werken door heel de regio. Ook wanneer u een voeger in Assen nodig heeft kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Als professional in gevelonderhoud hebben wij een flinke dosis ervaring op het gebied van voegen opgebouwd. Wij staan graag voor u klaar wanneer u zoekt naar een ervaren, vakkundige en servicegerichte voeger in Assen.

Vertrouw op onze voeger in Assen

Als u kiest voor het inschakelen van onze voeger in Assen, dan bent u er altijd zeker van dat u uiteindelijk profiteert van een uitstekend resultaat. Wij werken uitsluitend met ervaren en goed getrainde vakmensen voor het verrichten van al onze werkzaamheden. U bent er dan ook zeker van dat wij een voeger naar Assen sturen die tot in het detail weet wat hij doet. U heeft een garantie op vakkundig werk tegen een aantrekkelijk tarief. U betaalt bij ons altijd een nette prijs voor de professionele en vriendelijke dienstverlening van onze voeger in Assen. Wij hechten dan ook veel waarde aan de klanttevredenheid en dit merkt u.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of advies? U kunt ons altijd contacteren, via 0595 – 43 44 20 of info@khgevelonderhoud.nl. Wij informeren en adviseren u graag op vrijblijvende basis. Wilt u een offerte aanvragen voor de te verrichten werkzaamheden door onze voeger in Assen? Deze stellen wij uiteraard ook geheel vrijblijvend en kosteloos voor u op. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

Vanwege het grote aantal offerte-aanvragen zullen reacties hierop momenteel ongeveer 3 weken duren. Bedankt voor uw begrip.

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.