Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Hulp van een professionele voeger in Drenthe 

Het onderhoud aan uw gevel is van groot belang, om uw woning een nette en frisse uitstraling te laten behouden. Niet alleen de staat van uw stenen spelen hierbij een belangrijke rol. Ook het voegwerk rondom uw woning heeft invloed op de stijl die uw woning uitstraalt! Wist u bijvoorbeeld dat een voeg op verschillende manieren kan worden aangebracht tussen uw stenen in de buitenmuur? Kiest u voor een moderne, strakke voeg, of gaat u juist voor een klassiekere variant? Onze professionele voeger in Drenthe staat voor u klaar, om u te helpen bij voegwerk rondom uw woning. 

Diensten van onze voeger in Drenthe 

Onze voeger in Drenthe biedt u verschillende mogelijkheden aan. Zo kunnen we het bestaande voegwerk in uw buitenmuur voor u verwijderen, wanneer dit steeds verder begint af te brokkelen. De gevel wordt na het verwijderen van de oude voeg intensief gereinigd, zodat deze weer fris oogt! Vervolgens wordt begonnen aan het aanbrengen van de nieuwe voeg. Vooraf zullen we u altijd van advies voorzien, over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Naast het onderhoud aan de voeg, helpen we u ook graag bij het aanbrengen van een nieuwe voeg in uw buitenmuur. 

Advies van de voeger in Drenthe 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u het voegwerk in uw buitenmuur vervangt? Neem vrijblijvend contact op, met onze professionele en ervaren voeger in Drenthe. We staan u graag te woord, om de mogelijkheden aan u voor te leggen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken, wanneer u een nieuwe voeg aanbrengt of uw bestaande voeg vervangt. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

Let op! Vanwege grote drukte zullen reacties op offerte-aanvragen via de website wat langer duren, gemiddeld 10-15 dagen. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.