Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelreiniging & Dakreiniging

Gevels en daken staan vaak bloot aan alle weersinvloeden. Daardoor is er sprake van verontreiniging en schade. KH Gevelonderhoud reinigt en repareert niet alleen, maar zorgt tevens voor een duurzame conservering van de behandelde objecten!

Als gevolg van atmosferische invloeden zullen gevels in de loop der tijd vervuilen. Afhankelijk van de aard van die vervuiling, wordt de gevel door het toepassen van verschillende technieken gereinigd. Zo kan de gevel gereinigd worden door middel van hogedrukreiniging zowel met heet water als chemisch, of door middel van vochtstralen (water + zand).

Gevelonderhoud voor een Langdurige Pracht

Gevels en daken vormen de eerste verdedigingslinie tegen de elementen, wat ze vatbaar maakt voor ophoping van vuil en schade. KH Gevelonderhoud excelleert niet alleen in reiniging en reparatie, maar belooft tevens een duurzame bescherming van behandelde oppervlakken. Door de geleidelijke impact van atmosferische omstandigheden kunnen gevels na verloop van tijd vervuilen. Afhankelijk van de aard van de verontreiniging, hanteert KH Gevelonderhoud verschillende technieken om de gevels te reinigen. Deze omvatten krachtige hogedrukreiniging met heet water of chemische middelen, evenals vochtstralen met water en zand. Deze diverse benaderingen verzekeren dat elk type vervuiling effectief wordt aangepakt en de oorspronkelijke uitstraling van de gevel wordt hersteld.

Naast gevelreiniging ook graffity verwijderen

KH Gevelonderhoud doet tevens aan graffity verwijderen en oude verflagen van stuc- en metselwerk verwijderen. Ook hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden.

Meer weten over de hiervoor genoemde diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar zelf wat KH Gevelonderhoud voor u kan betekenen!

Meer dan Alleen Gevels: Graffiti Verwijderen en Meer

KH Gevelonderhoud gaat verder dan enkel gevels; ze zijn ook gespecialiseerd in graffiti verwijderen en het afnemen van oude verflagen van stuc- en metselwerk. Met evenveel precisie en toewijding als bij gevels, bieden ze een breed scala aan oplossingen voor het herstellen van de esthetiek van diverse oppervlakken. Graffiti, vaak ongewenst en schadelijk voor de uitstraling van gebouwen, wordt vakkundig verwijderd. Oude verflagen die afbladderen en het aanzien van structuren verminderen, worden zorgvuldig geëlimineerd om plaats te maken voor een vernieuwde en frisse uitstraling.

Ontdek de Transformatieve Diensten van KH Gevelonderhoud

Of het nu gaat om het herstellen van gevels tot hun oorspronkelijke grandeur, het verwijderen van storende graffiti of het vernieuwen van verouderde verflagen, KH Gevelonderhoud heeft bewezen de expertise te bezitten om dergelijke uitdagingen aan te gaan. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om meer te weten te komen over hun uitgebreide diensten. Of het nu om advies gaat of om het aanvragen van een offerte, ervaar zelf de krachtige transformatie die KH Gevelonderhoud kan bewerkstelligen.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

Vanwege enorme drukte kan het in behandeling nemen van offerte-aanvragen even duren maar momenteel is de wachttijd ongeveer 3 à 4 weken.
Qua werkzaamheden zitten wij voor 2024 meer als vol en en eventuele uitvoering nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom voorjaar en/of zomer 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.