Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelreiniging & Dakreiniging

Gevels en daken staan vaak bloot aan alle weersinvloeden. Daardoor is er sprake van verontreiniging en schade. KH Gevelonderhoud reinigt en repareert niet alleen, maar zorgt tevens voor een duurzame conservering van de behandelde objecten!

Als gevolg van atmosferische invloeden zullen gevels in de loop der tijd vervuilen. Afhankelijk van de aard van die vervuiling, wordt de gevel door het toepassen van verschillende technieken gereinigd. Zo kan de gevel gereinigd worden door middel van hogedrukreiniging zowel met heet water als chemisch, of door middel van vochtstralen (water + zand).

Naast gevelreiniging ook graffity verwijderen

KH Gevelonderhoud doet tevens aan graffity verwijderen en oude verflagen van stuc- en metselwerk verwijderen. Ook hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden.

Meer weten over de hiervoor genoemde diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar zelf wat KH Gevelonderhoud voor u kan betekenen!

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.