Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Aardbevingsschade

In Groningen vinden de laatste jaren meer en meer aardbevingen plaats die zorgen voor aardbevingsschade. Als gevelspecialist uit Uithuizermeeden heeft KH Gevelonderhoud hier veel mee te maken. Uithuizermeeden ligt tenslotte in het aardbevingsgebied, in het noorden van Groningen. Wij hebben dan ook veel ervaring met het herstellen van gevels die aangetast zijn als gevolg van aardbevingsschade.

Uw specialist in het herstellen van aardbevingsschade aan gevels

KH Gevelonderhoud heeft ruim 20 jaar ervaring in gevelonderhoud. Zo kunt u ons inschakelen voor onder andere voegrenovatie, gevel- en dakreiniging, gevelimpregnatie, graffiti verwijdering en vochtstralen. Zoals gezegd herstellen we ook aardbevingsschade aan gevels. Denk hierbij niet alleen aan het herstel van de buitengevel, maar ook het voegwerk. Scheuren in de gevel zijn een veel voorkomend gevolg van aardbevingsschade en wij voeren dan ook veelal scheurvorming herstel uit.

Of u ons nu inschakelt voor aardbevingsschade herstel, renovatie, reiniging of onderhoud, u kunt rekenen op kwaliteit en service. Bij onze werkwijze staat transparantie, stiptheid en correctheid altijd voorop.

Aardbevingsschade claimen en laten herstellen

Het herstel van aardbevingsschade doen onze specialisten volgens NAM Bestek en de HAS methode. Al onze specialisten zijn ervaren en gecertificeerd. Hoe gaat een dergelijk proces in z'n werk? Aardbevingsschade kunt u claimen bij de NAM. U kunt het laten bestellen door een specialist die door hen wordt ingeschakeld, maar u kunt de schadevergoeding ook laten uitkeren en zelf een specialist inschakelen. Een specialist als KH Gevelonderhoud.

Wilt u weten wat  KH Gevelonderhoud voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.