Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Onze werkwijze

De werkwijze van KH Gevelonderhoud staat in het teken van transparantheid, tijdigheid en juistheid. Eerst wordt er een duidelijke analyse gemaakt van de huidige situatie en worden al uw wensen uitvoerig besproken. Vervolgens zullen wij u een voorstel doen op basis van de te verrichten werkzaamheden. Wanneer u besluit in te gaan op ons voorstel worden er duidelijke afspraken gemaakt over de werkzaamheden en de prijs. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Meer weten over onze werkwijze en / of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

Vanwege enorme drukte kan het in behandeling nemen van offerte-aanvragen even duren maar momenteel is de wachttijd ongeveer 3 à 4 weken.
Qua werkzaamheden zitten wij voor 2024 meer als vol en en eventuele uitvoering nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom voorjaar en/of zomer 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.