Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Herstel van aardbevingsschade in Groningen 

De aardbevingen in Groningen hebben grote gevolgen voor woningbezitters in de getroffen gebieden. Zelfs een relatief lichte aardbeving kan voor schade aan uw pand zorgen. Denk bijvoorbeeld aan scheuren in muren, scheuren rond de aanhechting van twee muurdelen, enzovoorts. Het herstel van aardbevingsschade in Groningen is niet altijd even eenvoudig. Schakel een specialist in, om deze klus voor u uit te laten voeren. KH Gevelonderhoud voorziet u graag van hulp, wanneer u bijvoorbeeld scheuren in gevels aan wil pakken. Met meer dan dertig jaar ervaring in ons vak, verzekeren we u van een fraaie oplossing. 

Gevelherstel bij aardbevingsschade in Groningen 

Aardbevingsschade in Groningen herstellen doet KH Gevelonderhoud volgens het NAM Bestek en de HAS methode. Op deze manier voorzien we u standaard van een duurzame oplossing, die uw woning in z’n oorspronkelijke staat hersteld. Niet alleen herstellen we de stabiliteit van uw pand. Ook helpen we u indien gewenst bij de afwerking hiervan. Onze werkzaamheden worden standaard uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers. Dit maakt dat zij niet alleen voor een correcte uitvoering van werkzaamheden zorgen. Ze kunnen u ook adviseren over hetgeen in uw situatie de beste oplossing is. 

Advies bij aardbevingsschade in Groningen  

Twijfelt u over hetgeen in uw situatie de beste keuze is bij aardbevingsschade in Groningen? Wilt u weten op welke manier KH Gevelonderhoud schade aan uw pand kan herstellen om een verergering hiervan tegen te gaan? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We adviseren u graag over de wijze waarop u aardbevingsschade in Groningen het beste kunt laten herstellen. Bent u tevreden over het voorstel van onze specialisten? In dat geval gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de uitvoering hiervan. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 1 à 2 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2022 meer als vol, eventuele uitvoering werkzaamheden voor nieuw aangevraagde offertes daarom in 2023.
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.