Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Professioneel aardbevingsschade herstel bedrijf

 

Heeft uw pand aardbevingsschade opgelopen tijdens een van de laatste aardbevingen in de regio? Kies voor de hulp van ons ervaren aardbevingsschade herstel bedrijf om deze schade op professionele wijze te laten herstellen. Aardbevingsschade komt in verschillende varianten voor binnen de noordelijke provincies. Er kan sprake zijn van een verzakking van muren of funderingen, maar bijvoorbeeld ook van losse scheuren in muren. Deze scheuren kunnen zowel aan de binnen-, als de buitenzijde zichtbaar zijn. Het is belangrijk aardbevingsschade te herstellen, om de stabiliteit van uw pand niet (verder) in gevaar te brengen.

 

Aanpak van ons aardbevingsschade herstel bedrijf

Voor ons aardbevingsschade herstel bedrijf begint het herstel van de ontstane schade met een uitgebreide inventarisatie. Het is belangrijk om na te gaan hoe diep de scheur is, of hoe ver een bepaald element van uw pand verzakt is. Pas daarna kan bepaald worden op welke manier de aardbevingsschade kan worden hersteld. De ervaring die wij inmiddels hebben met het herstellen van aardbevingsschade binnen woningen en bedrijfspanden komt hierbij goed van pas.

 

Aardbevingsschade herstel bedrijf inschakelen

Nog altijd vinden er op regelmatige basis aardbevingen plaats in een groot gebied rondom de stad Groningen. Het maakt het voor bewoners, maar bijvoorbeeld ook voor bedrijven belangrijk hun woning regelmatig te controleren op nieuw ontstane aardbevingsschade. Merkt u aardbevingsschade op in uw wanden of in de fundering van uw pand? Neem in zo’n geval eens contact met ons op. Onze vakmensen komen graag bij u langs om vast te stellen of het inderdaad om aardbevingsschade gaat en zo ja, op welke manier dit het beste hersteld kan worden om erger te voorkomen.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.