Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

Specialist op het gebied van aardbevingsschade herstel in Drenthe 

Ook woningen in Drenthe kunnen getroffen zijn door aardbevingen. Schade die hierbij regelmatig voorkomt zijn bijvoorbeeld scheuren in de gevel, scheuren in de wanden binnen uw woning, enzovoorts. KH Gevelonderhoud is uw specialist op het gebied van aardbevingsschade herstel in Drenthe. Samen met u inventariseren we de ontstane schade als gevolg van de aardbevingen in Noord-Nederland. Op basis hiervan stellen we een plan op om de schade op korte termijn te herstellen. Niet alleen ziet dit er mooier uit, ook voorkomt het dat de stabiliteit van uw woning in gevaar kan komen. 

Aardbevingsschade herstel in Drenthe uit laten voeren 

Zelf schade als gevolg van aardbevingen herstellen is vaak erg lastig. Particulieren hebben hier niet het juiste gereedschap voor, of beschikken niet over de kennis om deze klussen succesvol uit te kunnen voeren. KH Gevelonderhoud heeft de juiste gereedschappen en een ruime ervaring om het aardbevingsschade herstel in Drenthe voor u uit te voeren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en bent u verzekerd van een degelijke, duurzame oplossing. Ook andere vormen van schade aan uw gevel kunnen door ons worden hersteld. 

Meer informatie over aardbevingsschade herstel in Drenthe 

Wilt u meer weten over aardbevingsschade herstel in Drenthe? Bent u benieuwd op welke manier KH Gevelonderhoud u zou helpen bij het herstel van uw beschadigde gevels? Neem eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de klussen die we reeds hebben uitgevoerd. Het kan u een beter beeld geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen. Wilt u direct een afspraak maken voor herstelwerkzaamheden? We helpen u graag!  

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.