Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Aardbevingsschade herstel Groningen

Als gevolg van de aardgaswinning vinden er regelmatig aardbevingen plaats in Groningen. Deze bevingen zorgen voor soms aanzienlijke schade aan woningen en andere panden. Het is belangrijk deze beschadigingen te laten herstellen om te voorkomen dat deze in de loop der tijd verergert. Voor aardbevingsschade herstel in Groningen kunt u terecht bij KH Gevelonderhoud. Wij hebben ervaring met het herstel van de muren en fundering zodat uw huis er weer toonbaar uit ziet en u er weer veilig kunt wonen.

Kies voor vakbekwame aardbevingsschade herstel in Groningen

Als uw woning is beschadigd als gevolg van een aardbeving dan kunt u een beroep op ons doen voor deskundig herstel. U wordt aangeraden om hierover eerst contact op te nemen met uw opstalverzekering en de verantwoordelijken voor de schade. Zij zijn verplicht om de kosten te vergoeden als kan worden aangetoond dat de schade het gevolg is van een aardbeving. Vakbekwame aardbevingsschade herstel in Groningen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. 

Vraag een offerte aan voor het herstel van aardbevingsschade

Als u schade heeft aan uw woning na een aardbeving dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. U kunt bij KH Gevelonderhoud een offerte aanvragen om voor te leggen aan de partij die de schade gaat vergoeden. U kunt contact met ons opnemen via ons e-mailadres info@khgevelonderhoud.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0595 - 43 44 20. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de schade op te nemen en een passende prijsopgave voor het herstel aan te bieden. 

 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.