Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

Bevingsschade herstellen woning

Bevingsschade herstellen aan een woning is heel belangrijk. Wanneer uw woning schade heeft opgelopen, dan is dit natuurlijk al heel vervelend. Het wordt nog vervelender wanneer u te lang wacht met de bevingsschade herstellen aan de woning. Het is namelijk zo dat de schade dan als het ware kan groeien. Het gaat van kwaad tot erger en voor u het weet lopen de kosten voor het herstel nog hoger op. Juist daarom is het belangrijk om de bevingsschade te laten herstellen aan de woning op een zo kort mogelijke termijn.

Snel en vakkundig bevingsschade herstellen aan de woning

KH Gevelonderhoud kan bevingsschade herstellen aan uw woning. Wij staan voor u klaar met een vakkundige dienstverlening. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat er nodig is om de bevingsschade professioneel te herstellen aan de woning. Uiteraard doen wij dit tegen een aantrekkelijk tarief, waarvoor wij een vrijblijvende offerte kunnen opstellen aan de hand van de ontstane schade. Vanzelfsprekend kunnen wij altijd op korte termijn de bevingsschade herstellen aan de woning.

Meer informatie?

Wilt u bevingsschade laten herstellen aan uw woning? Wij staan voor u klaar met een snelle, vakkundige en betaalbare dienstverlening. Wilt u meer informatie? U kunt bellen naar 0595 – 43 44 20. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ook mailen naar info@khgevelonderhoud.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op. U kunt ons vinden aan de Uithuizerweg 19 in Uithuizermeeden. Wij zijn actief door heel de regio.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.