Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Bevingsschade woning Groningen

Vanwege de jarenlange gaswinning in Noord-Nederland hebben veel huizen in Groningen schade opgelopen. Door de aardbevingen, veroorzaakt door de winning van aardgas ontstaan er soms grote scheuren in muren en andere beschadigingen. Bevingsschade aan uw woning in Groningen is natuurlijk erg vervelend en wilt u zo snel mogelijk laten herstellen. u kunt hiervoor terecht bij KH Gevelonderhoud. Wij zijn specialist in het herstellen van schade aan muren en daken als gevolg van bevingen. U kunt een afspraak met ons maken zodat wij de schade ter plaatse kunnen opnemen.

Laat bevingsschade aan uw woning in Groningen deskundig herstellen

Het is belangrijk dat bevingsschade aan uw woning in Groningen deskundig wordt hersteld. Een grote scheur in een buitenmuur veroorzaakt tocht en soms ook lekkage. Dit is natuurlijk heel vervelend en doet afbreuk aan uw wooncomfort. U kunt in veel gevallen de schade verhalen en draait dus niet zelf voor de kosten op. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat kan worden aangetoond dat de schade door een aardbeving is ontstaan. In veel gevallen is dit niet moeilijk te bewijzen. Met onze offerte kunt u een claim voor schadevergoeding indienen en de beschadiging aan uw woning deskundig laten herstellen. 

Vraag direct een offerte aan voor uw bevingsschade

Heeft uw woning bevingsschade opgelopen en wilt u deze deskundig laten herstellen? Vraag dan direct een offerte aan voor deze klus. U kunt een bericht, eventueel met foto’s sturen naar info@khgevelonderhoud.nl. Vanzelfsprekend zijn wij ook telefonisch bereikbaar, ons telefoonnummer is 0595 – 43 44 20.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.