Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Buitengevel herstellen Groningen

Vaak hebben huiseigenaren onvoldoende aandacht voor het onderhoud van de gevels. Het is een omvangrijke klus en voor de meeste huiseigenaren geldt dat ze het niet zelf kunnen doen en het dus moet worden uitbesteed. En dat is vaak niet goedkoop. Maar het is wel verstandig om de gevels goed te laten onderhouden, omdat er anders schade kan ontstaan en de herstelkosten hoger zijn. Maar ook buiten uw schuld kan schade ontstaan, bij voorbeeld als gevolg van een aardbeving. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor buitengevel herstellen Groningen dan bent u bij KH Gevelonderhoud aan het goede adres. Wij weten als geen ander hoe wij de gevel vakkundig en duurzaam kunnen herstellen.

Buitengevel herstellen na aardbevingsschade

Helaas wordt de regio Groningen regelmatig getroffen door aardbevingen als gevolg van de gaswinning. Hierdoor ontstaat soms flinke schade aan de gevels van woonhuizen en bedrijfspanden. KH Gevelonderhoud kan deze schade voor u herstellen. Maar ook als uw gevel door andere oorzaken is beschadigd kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer u contact met ons opneemt komen wij graag bij u langs om de situatie te beoordelen. Buitengevel herstellen Groningen is al vele jaren onze expertise.

Maak nu een afspraak voor het herstel van uw gevel

Heeft u gevelschade en bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om deze te herstellen, neem dan contact op met KH Gevelonderhoud. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0595 – 43 44 20. U kunt ons ook bereiken via ons mailadres, info@khgevelonderhoud.nl.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.