Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Buitengevel impregneren Groningen

Het onderhoud aan de buitengevel is een klus die veel mensen over het hoofd zien. En toch is het belangrijk om de gevel van uw huis goed te onderhouden. Wanneer er schade ontstaat gaat dit ten koste van uw wooncomfort en de rekening voor gas zal ook omhoog gaan omdat u harder moet stoken om het binnen behaaglijk warm te houden. Dit kunt u eenvoudig voorkomen door voor buitengevel impregneren Groningen een beroep te doen op de experts die dit werk al jaren doen.

Bespaar energie en overweeg buitengevel impregneren Groningen

Door het laten impregneren van de gevel zult u merken dat u energie gaat besparen. Alle kieren worden netjes opgevuld en de muur zal de warmte van binnenuit beter vasthouden en de kou van buiten blijft ook buiten. Buitengevel impregneren Groningen zal ervoor zorgen dat uw wooncomfort stijgt terwijl u ook nog eens energie gaat besparen. Dat betekent dat u de kosten van de investering binnen afzienbare tijd hebt terugverdiend. Het impregneren van gevels gebeurt zowel bij woningen als bij bedrijven. Het is een secuur werk dat door vakmensen moet worden uitgevoerd. Zij nemen ook de juiste veiligheidsmaatregelen om schade aan ogen en oren te voorkomen.

Informatie over het impregneren van gevels vindt u hier

U kunt bij ons bedrijf meer informatie inwinnen over buitengevels impregneren in en rond Groningen. Wij kunnen u ook een offerte sturen zodat u weet wat de kosten zijn voor het impregneren van de gevels van uw pand.

 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.