Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

Laat uw buitengevel reinigen in Groningen

De buitengevel van uw woning of bedrijfspand heeft het soms zwaar te verduren. De gevel staat immers dag en nacht bloot aan verschillende weersinvloeden. Vooral vocht en neerdwarrelend vuil uit de lucht, bijvoorbeeld van langsrijdend verkeer, kunnen de gevel vervuilen en beschadigen. Daarom is het essentieel om uw buitengevel te laten reinigen in Groningen door KH Gevelreiniging. Wij hebben jarenlange ervaring met deze werkzaamheden en reinigen uw gevel professioneel en grondig. Daarnaast kunnen wij door het aanbrengen van speciale coating voorkomen dat de gevel snel weer vervuild raakt. 

Uw pand tiptop in orde met buitengevel reiniging in Groningen

Bent u met uw bedrijf gevestigd in de provincie Groningen en zoekt u een professioneel bedrijf voor buitengevel reiniging, dan bieden wij ons graag aan. Wij komen graag bij u langs om de gevel van uw pand tet bekijken waarna wij een scherpe marktconforme offerte zullen uitbrengen. Als u ons de opdracht gunt gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om uw pand weer tiptop in orde te maken. Uw bedrijfspand is immers uw visitekaartje voor uw klanten. Maar ook voor het reinigen van de gevel van uw woonhuis kunt u natuurlijk bij ons terecht, ook dit werk voeren wij met de grootst mogelijke zorg uit. 

Vraag direct een offerte of meer informatie aan

Is de gevel van uw pand aan een opknapbeurt toe? Vraag dan vandaag nog meer informatie of stuur ons een verzoek voor een passende offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer  0595 - 43 44 20. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.