Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Buitengevel reinigen Groningen

De buitengevel reinigen in Groningen is een klus voor KH Gevelonderhoud. Wij hebben een jarenlange ervaring in de professionele reiniging van de meest uiteenlopende gevels. Wij zijn in Uithuizermeeden gevestigd, aan de Uithuizerweg 19, en werken door heel de provincie. Hierdoor kunnen wij u gegarandeerd goed van dienst zijn wanneer u de buitengevel wilt laten reinigen in Groningen. Wij kunnen zowel voor grote als voor kleine projecten worden ingezet en staan garant voor een hoogwaardige en vakkundige dienstverlening.

Wij komen graag uw buitengevel reinigen in Groningen

Het is belangrijk om op periodieke basis de buitengevel te reinigen in Groningen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw gevel beter behouden blijft. Het is niet alleen goed op het gebied van duurzaamheid om de buitengevel regelmatig te reinigen in Groningen. Het pand ziet er uiteraard ook veel beter uit na een professionele gevelreiniging, waardoor dit ook een gunstig effect op de waarde heeft. Wij kunnen de buitengevel professioneel reinigen in Groningen, zodat uw gevel er weer als nieuw uitziet.

Neem contact met ons op

Wij kunnen altijd ter plaatse komen wanneer u de buitengevel wilt laten reinigen in Groningen. U kunt rekenen op een vakkundige en betaalbare service. U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen wanneer u de buitengevel wilt laten reinigen in Groningen. Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u bellen naar 0595 - 43 44 20 of een mail sturen naar info@khgevelonderhoud.nl. Wij informeren en adviseren u graag over een professionele gevelreiniging door ons bedrijf. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2023 en begin 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom voorjaar en/of zomer 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.