Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Professionele dakreiniging bij Delfzijl 

KH Gevelonderhoud is uw specialist op het gebied van een professionele dakreiniging bij Delfzijl. Een dakreiniging is eens in de zoveel jaar noodzakelijk, om het dak vrij van een groene aanslag te houden. Zeker op het deel van het dak wat voornamelijk in de schaduw ligt kunt u hiermee te maken krijgen. De groene aanslag wordt veroorzaakt door algen en ander vuil wat zich aan de dakbedekking hecht en vervolgens niet meer loslaat. Zelf een dakreiniging bij Delfzijl uitvoeren is over het algemeen behoorlijk lastig. Niet alleen vinden mensen het eng om op hoogte te werken, ook kan het zonder de juiste hulpmiddelen gevaarlijk zijn. 

Dakreiniging bij Delfzijl op juiste wijze uitvoeren 

Een dakreiniging bij Delfzijl uitvoeren vergt een professionele aanpak. Het is belangrijk de dakbedekking zelf niet te beschadigen. Veel mensen combineren een dakreiniging bij Delfzijl met een reiniging van de gevel. De groene aanslag op het dak kan namelijk ook op de buitenmuren van uw woning zichtbaar worden. Na het reinigen van het dak en de gevel kan het wenselijk zijn met name de gevel te impregneren. Het voorkomt dat hemelwater en ander vocht in de stenen van uw buitenmuur trekt. Wij beschikken over de kennis en ervaring om uw dak weer als nieuw te laten lijken na een dakreiniging bij Delfzijl. 

Afspraak maken voor dakreiniging bij Delfzijl 

Wilt u op korte termijn een dakreiniging bij Delfzijl uit laten voeren, om van de groene aanslag op uw dakbedekking af te komen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. We plannen graag een afspraak voor u in, zodat we uw dak of gevel weer als nieuw kunnen laten lijken

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m medio 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom nazomer en/of najaar 2024 e.e.a ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.