Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Professionele dakreiniging in Eemshaven 

Voor een professionele dakreiniging in de Eemshaven of de omgeving hiervan, kunt u rekenen op de specialisten van KH Gevelonderhoud. Wij hebben een ruime ervaring in het herstel en reinigen van complete gevels, inclusief het hieraan grenzende dak. Op het dak kan zich een groene aanslag ontwikkelen, welke vaak lastig zelf te verwijderen is. Enerzijds doordat de aanslag zich aan de toplaag van uw dakbedekking hecht. Anderzijds doordat niet iedereen het even prettig vindt om op hoogte te werken. KH Gevelonderhoud zorgt ervoor dat uw dakbedekking weer als nieuw lijkt na een dakreiniging in de Eemshaven. 

Hulpmiddelen voor dakreiniging in Eemshaven 

U ontkomt er haast niet aan, dat er vuil op uw dak achterblijft. Denk bijvoorbeeld aan zuur regenwater, losse bladeren en bijvoorbeeld uitwerpselen van vogels die ertoe leiden, dat bacteriën zich aan de dakpannen of bitumen dakbedekking hechten. Naarmate de tijd verstrijkt zullen deze bacteriën de groene aanslag veroorzaken die u wellicht herkent. Zeker op het deel van het dak wat een groot deel van de dag in de schaduw ligt is de kans op aanslag groot. Niet alleen voert KH Gevelonderhoud een professionele dakreiniging in de Eemshaven voor u uit. Ook zorgen we voor een duurzame conservering van behandelde onderdelen. Zo blijft uw dakbedekking lang mooi en schoon! 

Advies over dakreiniging in Eemshaven 

Wilt u weten op welke manier wij op uw dak een dakreiniging uitvoeren? Of bent u benieuwd wat de voordelen zijn van een professionele dakreiniging in de Eemshaven? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Onze vakmensen hebben verschillende professionele hulpmiddelen tot hun beschikking om in de basis ieder dak schoon te kunnen krijgen.  

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.