Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Professionele dakreiniging in Loppersum uit laten voeren 

Is er een groene aanslag op het dak van uw woning of bedrijfspand zichtbaar geworden? In dat geval kan het laten uitvoeren van een professionele dakreiniging in Loppersum een verstandige keuze zijn. Bij een reiniging van het dak wordt deze groene aanslag voor u verwijderd. Het leidt ertoe dat het dak weer als nieuw lijkt! Tevens wordt een versnelde slijtage aan de dakbedekking op uw dak voorkomen, wanneer u deze groene aanslag tijdig laat verwijderen. KH Gevelonderhoud is niet alleen uw professional voor het laten uitvoeren van een dakreiniging in Loppersum. Ook voor onderhoud aan elementen van de gevel van uw woning kunt u op onze hulp rekenen. 

Aan de slag met dakreiniging in Loppersum 

De professionele hulpmiddelen waarover wij beschikken maken het relatief eenvoudig om een dakreiniging in Loppersum uit te voeren. Zelfs de meest hardnekkige aanslag op het dak van uw woning kunnen we voor u herstellen. Vergelijk het met graffiti op de buitenmuur van uw pand. Met een normaal schoonmaakmiddel is het verwijderen hiervan vaak erg last. Wij beschikken over krachtige apparaten, die dit makkelijker maken. Zo oogt uw woning straks weer fris en als nieuw! Met wat voor aanslag op het dak van uw woning heeft u te maken? 

Dakreiniging in Loppersum inplannen 

Wilt u op korte termijn een dakreiniging in Loppersum uit laten voeren? Neem in dat geval eens contact met ons op. We inventariseren graag welke werkzaamheden u aan uw dak en gevel uit wilt laten voeren en maken op basis daarvan een plan van aanpak. In het geval van onderhoud aan de gevel brengen we ook een beschermende laag aan. Zo wordt voorkomen dat er zich op korte termijn een nieuwe aanslag op uw gevel vormt

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 1 à 2 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2022 meer als vol, eventuele uitvoering werkzaamheden voor nieuw aangevraagde offertes daarom in 2023.
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.