Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelbescherming aanbrengen na een renovatie 

Wanneer u onlangs gekozen heeft voor een renovatie van de gevel, moet deze beschermd worden. Datzelfde geldt voor een situatie waarbij u de gevel grondig heeft laten reinigen. Het reinigen of renoveren van een gevel zal ertoe leiden, dat de beschermende laag over uw gevel verdwijnt. Zou u de gevelbescherming niet opnieuw aanbrengen, dan is het risico op vochtproblemen groot. Vocht trekt tijdens een hevige regenbui of een overlopende goot in uw buitenmuur. Des te meer vocht er in de muur trekt, des te sneller zullen er vochtplekken zichtbaar zijn aan de binnenzijde van uw muur. KH Gevelonderhoud helpt u graag bij het aanbrengen van de gevelbescherming. 

Uw mogelijkheden bij gevelbescherming

Gevelbescherming aanbrengen betekent in de meeste gevallen, dat de gevel geïmpregneerd wordt. Bij het impregneren van een muur wordt een speciale laag op de stenen aangebracht. Zeker bij stenen die poreus zijn is dit belangrijk. De beschermende laag voorkomt dat er nog vocht in uw gevel kan trekken. Houd er rekening mee dat deze laag door de jaren heen steeds iets dunner kan worden. Het maakt dat het verstandig is om de gevelbescherming eens in de zoveel tijd opnieuw aan te brengen. Combineer het met een renovatie van uw gevel! Ook kan KH Gevelonderhoud een extra coating op de gevel aanbrengen. Ideaal, wanneer u regelmatig te maken heeft met graffiti. 

Afspraak maken voor aanbrengen gevelbescherming

Wilt u uw gevel van een goede bescherming voorzien? Maak direct een afspraak om de gevelbescherming aan te brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u eerst meer informatie wenst over de bescherming van uw gevel en onze werkwijze. We vertellen u er graag meer over! Ook kunnen we u persoonlijk adviseren over hetgeen in uw situatie de beste oplossing is voor een goed beschermde gevel. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.