Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

Uw gevel impregneren in Drenthe 

Eens in de zoveel tijd uw gevel impregneren in Drenthe is om verschillende redenen van groot belang. Zou u de gevel niet tijdig van een coating laten voorzien, dan is de kans op vochtschade aan de binnenzijde van uw woning relatief groot. Denk bij vochtschade aan de lichtgele tot bruine plekken die zich op de muren vormen. Niet alleen geeft het de wand een onhygiënische uitstraling. Ook vormt het de ideale plek voor schimmels om zich te ontwikkelen. Wist u dat deze vorm van een lekkage astmatische en reumatische klachten kan verergeren? KH Gevelonderhoud helpt het u graag te voorkomen. 

Noodzaak van een gevel impregneren in Drenthe 

Voornaamste reden om uw gevel te impregneren in Drenthe is het voorkomen van het in de gevel trekken van vocht. Vocht trekt bijvoorbeeld in de gevel als hemelwater tegen de muur slaat bij een hevige regenbui. Ook wanneer de dakgoot overstroomt loopt u het risico dat er vocht in de muur trekt. Een deel van het water stroomt immers langs de muur, waarbij een eventuele bestaande coating steeds iets verder zal slijten. KH Gevelonderhoud onderzoek graag of uw gevel impregneren in Drenthe noodzakelijk is op dit moment. 

Aan de slag met uw gevel impregneren in Drenthe 

Wilt u meer weten over het nut van een gevel impregneren in Drenthe? Bent u benieuwd welke werkwijze wij gebruiken bij het impregneren van uw gevel? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Samen zorgen we dat uw gevel van een coating voorzien wordt, welke het hemelwater buiten uw woning houdt. Vochtschade kan zo worden tegengegaan! Goed voor de staat van uw woning en voor uw eigen gezondheid.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.