Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Uw gevel laten impregneren in Delfzijl

Een gevel laten impregneren in Delfzijl is om verschillende redenen een verstandige keuze! Bij het impregneren van de gevel wordt er een waterafstotende laag aangebracht. Deze laag gaat het ademen van de muur echter niet tegen. Het feit dat er een waterafstotende laag op de muur zit, verkleint de kans dat er vocht in de muur trekt. Iets wat regelmatig voorkomt binnen woningen. Het in de muur trekken van vocht valt te verklaren door het feit, dat stenen vaak poreus zijn. Eenmaal in de buitenmuur, zal het vocht al snel overgaan op de binnenmuur. Dit resulteert in vervelende vochtplekken aan de binnenzijde van uw woning.

Werkwijze bij een gevel laten impregneren in Delfzijl

Bij een gevel laten impregneren in Delfzijl zal de buitenmuur eerst grondig gereinigd moeten worden. Het vuil moet van de muur worden verwijderd, om er zeker van te zijn dat de aan te brengen coating goed aan uw stenen hecht. Op het moment dat de muur gedroogd is, kan de coating op de muur worden aangebracht. Mede door het feit dat de muur goed droog moet zijn, is het niet altijd mogelijk om een muur direct te impregneren. We vertellen u hier graag meer over.

Advies over een gevel laten impregneren in Delfzijl

Wilt u meer weten over een gevel laten impregneren in Delfzijl? Of bent u benieuwd wat de exacte voordelen hiervan zijn? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en de vochtproblemen die u met het impregneren van een muur voorkomt.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.