Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Aanbrengen gevelbescherming in Appingedam 

Ontstaat er een vervelende groene aanslag op de buitenmuren van uw woning? Wordt er regelmatig graffiti op de gevel van uw huis of bedrijfspand aangebracht door kwajongens? Dit is voortaan verleden tijd, door te kiezen voor een professioneel aangebrachte gevelbescherming in Appingedam. Met de gevelbescherming brengt u een coating op de toplaag van de buitenmuur aan, wat het mogelijk maakt om aanslag snel en gemakkelijk te verwijderen. De aanslag of graffiti zal zich nauwelijks kunnen hechten aan de stenen van uw muur. 

Aanpak bij het gebruik van gevelbescherming in Appingedam 

Voor het aanbrengen van de gevelbescherming in Appingedam is het zaak de gevel grondig te reinigen. Het is een klus die KH Gevelonderhoud graag voor u uitvoert. Overigens reinigen we niet alleen de buitenmuur voor u. Ook een groene aanslag op uw dak kunnen we voor u wegnemen. Nadat de gevel grondige gereinigd is, brengen we hier een nieuwe coating op aan. Dit middel helpt te voorkomen dat de gevel al snel opnieuw vervuild raakt. Laat KH Gevelonderhoud de coating op de toplaag van uw muur periodiek vernieuwen. Overigens gaat onze gevelbescherming in Appingedam niet alleen vuil op de buitenmuur tegen; het werkt ook waterafstotend. Vochtproblemen komen hierdoor niet of veel minder snel voor. 

Advies over gevelbescherming in Appingedam 

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij het laten aanbrengen van onze gevelbescherming in Appingedam? Neem eens contact met ons op, we vertellen u hier graag meer over. Samen zoeken we naar de beste manier om uw gevel in een goede conditie te houden. Wanneer heeft u uw gevels voor het laatst laten impregneren door een professionele organisatie? 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m medio 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom nazomer en/of najaar 2024 e.e.a ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.