Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelbescherming in Drenthe aan laten brengen

KH Gevelonderhoud is uw specialist in alles wat te maken heeft met de gevels van uw pand. Wij kunnen zowel de gevels van woningen, als van bedrijfspanden reinigen van gevelbescherming voorzien. Zo kunt u weer een lange tijd vooruit met uw gerenoveerde gevel! Normaliter wordt bij een renovatie van de gevel eerst de voeg verwijderd. In het voegwerk kunnen kleine scheurtjes zijn ontstaan, die ervoor zorgen dat stukjes voeg wegvallen. Nadat de voeg verwijderd is, wordt de gevel grondig gereinigd en van een nieuwe voeg voorzien. Tot slot brengen we de gevelbescherming in Drenthe aan om uw gevel bestand te maken tegen vuil en vocht. 

Noodzaak van gevelbescherming in Drenthe 

Het aanbrengen van gevelbescherming in Drenthe noemen we ook wel het impregneren van de gevel. Hierbij wordt een speciale coating op de muur aangebracht, die een waterafstotende werking heeft. Niet alleen het vocht wordt buiten uw muur gehouden, ook vuil wordt afgestoten. Het verkleint de kans er een groene aanslag op de muur ontstaat, die vaak het gevolg is van algen. Op het moment dat er vocht in de muur zou trekken, zou dit na verloop van tijd zichtbaar zijn aan de binnenzijde van uw woning. U herkent deze vochtplekken aan hun lichtgele of lichtbruine kleur. Bepaald geen hygiënisch gezicht! 

Advies over gevelbescherming in Drenthe 

Wilt u meer weten over de noodzaak van het aanbrengen van gevelbescherming in Drenthe? Bent u benieuwd hoe wij te werken gaan bij het renoveren van een complete gevel? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag persoonlijk, om te kijken hoe we uw gevel kunnen vernieuwen! Alles met het doel om vuil op de gevel en vochtplekken in huis te voorkomen. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.