Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

Gevelbescherming Groningen

Het onderhoud van uw huis of bedrijfspand is van groot belang. Wilt u uw pand in optimale conditie houden dan is het zaak om het onderhoud van uw gevels te laten doen door professionals die weten wat ze doen. Koos Huizing Gevelonderhoud is zo’n professional. Al ruim 16 jaar hebben wij ervaring met het onderhouden en renoveren van gevels.

Na het onderhoud volgt de bescherming

Heeft u uw gevel door ons laten reinigen, dan wilt u natuurlijk dat uw gevel zo lang mogelijk in topconditie blijft. Gevelbescherming Groningen is daarvoor de aangewezen specialist. Wij kunnen uw gevel impregneren met een waterafstotende coating zodat u gedurende vele jaren geen last heeft van vocht in de muur. Wij zijn ook gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti. Om te voorkomen dat uw pand opnieuw wordt beklad met ontsierende graffiti kunnen wij een speciale coating aanbrengen waar de verf niet op houdt zodat graffitispuiters elders hun heil zullen zoeken.

Vertrouw op ruim 30 jaar ervaring

Wilt u uw gevel weer in perfecte staat, doe dan een beroep op onze ervaren gevelspecialisten. Wij komen bij u langs om een zo gedetailleerd mogelijke offerte te kunnen uitbrengen, uiteraard tegen een scherpe prijs. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met telefoonnummer 0595-434420 of mail naar khgevelonderhoud.nl. Wilt u direct een offerte aanvragen voor uw klus, dan kunt u op deze website klikken op de speciale button. Wanneer u het contactformulier zo volledig mogelijk invult nemen wij spoedig contact met u op om uw opdracht en wensen te bespreken.

 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.