Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Een passende gevelbescherming in Hoogezand aan laten brengen

Na het plaatsen of renoveren van een gevel van uw woning, is het belangrijk om hier een gevelbescherming op aan te brengen. Zonder gevelbescherming zou u te maken kunnen krijgen met doorslaand vocht. Onder doorslaand vocht verstaan we het vocht wat tegen uw buitenmuur slaat en vervolgens naar de binnenmuur trekt. Eenmaal in de binnenmuur veroorzaakt het vocht bruine of gele vlekken op de muur. Iets wat u voorkomt met een passende gevelbescherming! Voor het aanbrengen van een dergelijke gevelbescherming in Hoogezand bent u bij KH Gevelonderhoud aan het juiste adres. 

Mogelijkheden bij gevelbescherming in Hoogezand

Wanneer wij een gevelbescherming in Hoogezand voor u aanbrengen, wordt vaak voor een speciale coating gekozen. Het aanbrengen van deze coating noemen we ook wel het impregneren van muren. Bij het impregneren van een muur wordt u uw gevel waterafstotend gemaakt, wat voorkomt dat er vocht in de buitenmuur kan trekken. Met een dergelijke gevelbescherming in Hoogezand bent u doorgaans meerdere jaren beschermd tegen vochtschade aan uw muren. Ook kunnen we uw muur voorzien van speciale anti-graffiti coatings. In het bijzonder wanneer een muur bijvoorbeeld aan een klein gangetje grenst. 

Meer informatie over gevelbescherming in Hoogezand

Bent u benieuwd of het aanbrengen van een gevelbescherming op uw gevel interessant kan zijn? Of wilt u direct een afspraak maken voor het impregneren van uw buitenmuur? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. KH Gevelonderhoud voorziet u graag van advies en helpt u daarbij met het aanbrengen van de gevelbescherming. Vochtschade en schade als gevolg van graffiti worden zo voorkomen.  

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.