Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelherstel Groningen

Voor gevelherstel in Groningen bent u aan het juiste adres bij KH Gevelonderhoud. Wij hebben niet alleen een jarenlange ervaring in het onderhouden van gevels, om grote reparaties te voorkomen, maar zorgen ook voor professioneel gevelherstel in Groningen. U kunt rekenen op een professionele en vakkundige service. Wij werken met een team ervaren vakmensen die zich inzetten om altijd het beste te bereiken voor onze klanten, ook als het gaat om gevelherstel in Groningen. Wij kunnen ook u volledig naar wens van dienst zijn.

Uw ervaren partner in gevelherstel in Groningen

Gevelherstel in Groningen is een vak apart, een vak waar wij van houden. Juist omdat wij de werkzaamheden met veel plezier uitvoeren en ieder project als een uitdaging zien kunnen wij alles uit onszelf halen. Dit vertaalt zich naar een goed resultaat van het gevelherstel in Groningen, waardoor u de komende jaren weer kunt genieten van de perfecte gevel. Wij staan garant voor een kwalitatief hoogwaardige, vakkundige en betaalbare service voor iedereen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor professioneel gevelherstel in Groningen.

Neem contact op

Wij zijn u graag van dienst wanneer u zoekt naar een partner voor uw gevelherstel in Groningen. U kunt rekenen op het beste eindresultaat tegen een net tarief. Uiteraard kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken. U kunt bellen naar 0595 – 43 44 20 of mailen naar info@khgevelonderhoud.nl voor een offerteaanvraag. Natuurlijk kunt u ons ook contacteren voor meer informatie of advies. U vindt ons aan de Uithuizerweg 19 in Uithuizermeeden.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2023 en begin 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom voorjaar en/of zomer 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.