Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelherstel Stadskanaal

Zoekt u een bedrijf voor het laten uitvoeren van gevelherstel in Stadskanaal of omgeving? Ons bedrijf in Groningen, KH Gevelonderhoud, heeft al veel ervaring op het gebied van gevelonderhoud en derhalve ook gevelherstel. Na ruim 30 jaar ervaring is een professioneel resultaat dan ook gegarandeerd! U kunt bij ons voorts terecht voor het reinigen van gevels en daken, impregneerwerkzaamheden, voegwerk en vochtstralen. Ook voor het verwijderen van graffiti bent u bij ons aan het goede adres.

Gevels zo goed als nieuw? Daar zorgen wij voor!

KH Gevelonderhoud in Groningen staat voor kwaliteit. Voordat wij voor u aan het werk gaan wordt dan ook eerst, tot in de puntjes, besproken wat de situatie is, welk resultaat u wenst en hoe wij dit resultaat voor u kunnen realiseren. Wij gaan zo transparant mogelijk te werk. Ook gaan wij nooit te werk voordat er duidelijke afspraken zijn, over onder andere de werkzaamheden maar zeer zeker ook de prijs. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan, maar geniet u wel gegarandeerd van een prachtig resultaat!

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig naar onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 0595 - 43 44 20. Stuurt u liever eerst een mail met bijvoorbeeld uw vragen? Dat kan ook! Doe dit naar het volgende emailadres: info@khgevelonderhoud.nl. U kunt ook via het contactformulier uw vragen stellen. Op onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 1 à 2 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2022 meer als vol, eventuele uitvoering werkzaamheden voor nieuw aangevraagde offertes daarom in 2023.
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.