Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Uw gevelonderhoud in Delfzijl door een gevelspecialist

Welkom bij KH Gevelonderhoud, in Delfzijl en omstreken actief als gevelbedrijf. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt onderhouden en renoveren we voegwerk en reinigen we gevels en daken. Ook kunnen we graffiti en oude verflagen van stuc- en metselwerk voor u verwijderen. Waar onze meerwaarde zit? We zijn iedere dag met onderhoud van gevels bezig en beschikken over de kennis én middelen om uw pand vakkundig onder handen te nemen. Kortom: KH Gevelonderhoud is uw specialist voor een duurzame onderhoudsbeurt van uw gevel in Delfzijl.

Waarom is gevelonderhoud in Delfzijl nodig?

Gevelonderhoud is essentieel voor uw woning of bedrijfspand in Delfzijl. De buitenkant van uw pand staat namelijk in Nederland bloot aan de nodige neerslag. Het vocht dat in uw gevel trekt, zorgt voor verkleuringen en beschadigingen. Wij zorgen ervoor dat uw woning of kantoor er weer als nieuw bij staat. Niet alleen voor het oog, maar ook technisch gezien. Door uw gevel in Delfzijl waterafstotend te laten impregneren door KH Gevelonderhoud, behoort vochtintreding namelijk tot het verleden.

Oriënteren op gevelonderhoud of een offerte aanvragen voor uw woning in Delfzijl?

Om u te inspireren wat er mogelijk is met uw woning of bedrijfspand in Delfzijl, hebben we verschillende voorbeelden van gevelonderhoud op onze website staan. Ook uw pand kunnen we weer de uistraling geven die het verdient. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers voor een analyse van uw situatie en uw wensen met betrekking tot gevelonderhoud. KH Gevelonderhoud zorgt vervolgens voor een duidelijke offerte. En garandeert een transparante, snelle en juiste manier van gevelonderhoud in Delfzijl en omstreken.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.