Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelonderhoud Groningen

KH Gevelonderhoud in Groningen staat voor u klaar met een zeer uitgebreide dienstverlening wanneer u interesse heeft in professioneel gevelonderhoud in Groningen. Ons bedrijf werd in 2000 opgericht, maar totaal mogen wij inmiddels alweer terug kijken op meer dan twintig jaar ervaring in de branche. Wij kunnen dan ook een ruime kennis en vaardigheid inzetten bij alle vormen van gevelonderhoud in Groningen. Zowel particulieren als ondernemers kunnen tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze hoogwaardige dienstverlening.

De mogelijkheden van KH Gevelonderhoud in Groningen

Als professional in gevelonderhoud in Groningen bieden wij u een breed dienstenpakket aan. Zo kunt u bij ons terecht voor het renoveren van de voegen in de gevel, voor het reinigen van de gevel en het dak, voor impregneren en vochtstralen. Heeft u te maken gehad met vandalisme en heeft u last van graffiti op uw gevel? Ook dan kunt u een beroep doen op de service van KH Gevelonderhoud in Groningen. Wij zorgen ervoor dat uw gevel snel van deze rommel verlost is.

Professioneel gevelonderhoud

Gevelonderhoud in Groningen is niet alleen ons werk, maar ook onze passie. Wij werken met veel plezier en zetten ons dagelijks optimaal in om voor u het beste resultaat te bereiken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van KH Gevelonderhoud in Groningen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Dan kunt u een mail sturen naar info@khgevelonderhoud.nl of telefoneren naar 0595 – 43 44 20. Wij zijn gevestigd aan de Uithuizerweg 19 in Uithuizermeeden, maar wij zijn actief in een breed werkgebied. Wij staan graag voor u klaar.

 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 1 à 2 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2022 meer als vol, eventuele uitvoering werkzaamheden voor nieuw aangevraagde offertes daarom in 2023.
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.