Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Ruime ervaring in gevel- onderhoud te Hoogezand

Vakkundig en juist gevelonderhoud is essentieel voor de levensduur en waarde van uw woning of bedrijfspand in Hoogezand of omstreken. Het zorgt ervoor dat uw object er ook na jaren nog fraai bij staat. KH Gevelonderhoud verstaat het vak van gevelonderhoud als geen ander. In ruim twintig jaar namen we appartementen, middenwoningen, boerderijen, villa’s en bedrijfspanden onder handen. Onze ervaren vakkrachten zetten de opgedane ervaring ook graag in om uw gevelonderhoud in Hoogezand naar volle tevredenheid uit te voeren.

De verschillende mogelijke vormen van gevelonderhoud in Hoogezand

Gevelonderhoud is maatwerk, want iedere woning in Hoogezand is anders. De bouwtechnische staat van de gevel speelt bijvoorbeeld een rol. Maar ook de mate van verkleuring en beschadiging door weersinvloeden. Of de vervuiling door graffiti. KH Gevelonderhoud beschikt over professionele apparatuur om uw gevel onder hoge druk te reinigen of te stralen met water en zand. Daarnaast kunnen onze gekwalificeerde voegspecialisten als het nodig is ook uw bestaande voegwerk in Hoogezand renoveren of vernieuwen. En desgewenst voorzien we uw gevel van een impregnatielaagje om vochtintreding te voorkomen. We nemen graag met u door welke vorm van gevelonderhoud uw huis of kantoor in Hoogezand nodig heeft.

De kosten van gevelonderhoud in Hoogezand helder in een offerte

Natuurlijk wilt u vooraf weten wat het onderhoud van uw gevel in Hoogezand gaat kosten. Daar zijn we bij KH Gevelonderhoud graag duidelijk over. Nadat we samen met u hebben doorgenomen wat er moet gebeuren, krijgt u van ons een offerte op maat op papier. Met een duidelijk overzicht van benodigde werkzaamheden en het bijbehorende prijskaartje. Transparant, snel en correct, zoals u van ons mag verwachten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.  Neem gerust contact op met KH Gevelonderhoud om dat in Hoogezand of omgeving zelf te ervaren.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2023 en begin 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom voorjaar en/of zomer 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.