Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Professioneel en voordelig gevelonderhoud in Leek

Zoekt u een bedrijf dat professioneel en voordelig gevelonderhoud in Leek voor u uit kan voeren? Stop met zoeken en klop aan bij van Koos Huizing Gevelonderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw gevel er weer uit komt te zien zoals het hoort: schoon, fris en als nieuw. Dit realiseren we door drie verschillende werkzaamheden, te weten:

  • voegwerk
  • reiniging
  • bescherming.

De eerste stap van het renoveren van uw gevel is voegwerk. In veel gevallen zal het oude voegwerk verwijderd moeten worden. Dat doen wij op een nauwkeurige manier zodat u niet hoeft te vrezen voor aantasting van uw gevel. Wij zorgen ervoor dat het oude voegwerk eruit wordt gehakt of geslepen en gaan vervolgens de gevel intens reinigen. U zult zien dat de reiniging alleen al het aangezicht van de gevel compleet verandert, zoveel vuil heeft zich in al die jaren verzameld op de muren. Als de gevel gereinigd is gaan we over tot het aanbrengen van het nieuwe voegwerk. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten, zoals gladwerk, borstelwerk, schaduw voeg, holle voeg, snij voeg of knip voeg. Voor wat voor voeg u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het nieuwe voegwerk naadloos aansluit op uw gevel.

Gevelonderhoud in Leek door intense reiniging van de muren

Met ons gevelonderhoud in Leek zorgen wij ook voor een intense reiniging van de muren. Met speciale reinigingstechnieken weten wij altijd de maximale hoeveelheid vuil van de muren te halen. U zult versteld staan van het resultaat. Heeft u last van graffiti op uw muren? Onze specialistische technieken staan het toe om dit compleet te reinigen.

Bescherm uw gevel met gevelonderhoud in Leek

Wilt u uw gevel optimaal beschermen nadat wij ‘m hebben gerenoveerd en gereinigd met ons gevelonderhoud in Leek? Kies voor onze bescherming en garandeer daarmee dat uw voegwerk veel langer goed blijft en de schone uitstraling van uw gevel nog lang voortduurt. Wilt u meer weten over ons gevelonderhoud, aarzel dan niet en neem contact met ons op.
 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.