Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Kwalitatief gevelonderhoud in Roden door professionals

Met ruim 20 jaar ervaring mag u van ons gevelonderhoud in Roden de hoogste kwaliteit verwachten. Koos Huizing Gevelonderhoud houdt zich al jarenlang bezig met alles op het gebied van gevelonderhoud en mag zich met recht een specialist daarin noemen. Waarvoor kunt u precies bij ons terecht? Nou, onder andere voor:

  • voegwerk
  • reiniging
  • bescherming.

We beginnen bij het voegwerk, want dat vormt een essentieel onderdeel van de gevel. Zodra wij het voegwerk van uw gevel renoveren zorgen wij er in eerste instantie voor dat het oude voegwerk nauwkeurig wordt verwijderd. Dit doen we op zo’n manier dat de rest van de gevel niet aangetast wordt. Vervolgens vindt een uitgebreide, intense reiniging plaats. In de loop der jaren is de gevel behoorlijk aangetast en vervuild geraakt en daarom is een goede reiniging heel belangrijk. De laatste stap van het voegwerk is het aanbrengen van nieuw voegwerk. Hier heeft u de keuze, want wij zijn in staat om meerdere soorten voegwerk aan te brengen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en wij leggen het u graag uit.

Diepe reiniging met verbluffend resultaat dankzij ons gevelonderhoud in Roden

Ook voor een diepe reiniging met een verbluffend resultaat kiest u voor ons gevelonderhoud in Roden. Door weersomstandigheden is uw gevel in de loop der jaren behoorlijk aangetast en vervuild geraakt. Dat ziet u misschien niet op het eerste oog, maar wacht maar eens totdat wij met de reinigingswerkzaamheden zijn begonnen. Wij zorgen voor een verbluffend resultaat en laten uw gevel er als nieuw uitzien. Heeft u last van graffiti? Ook dat kunnen wij moeiteloos voor u wegwerken.

Effectieve, jarenlange bescherming met gevelonderhoud uit Roden

Met ons gevelonderhoud uit Roden kunt u uzelf ook garanderen van een effectieve, jarenlange bescherming van uw gevel. Door een specialistische manier van impregneren zorgen wij ervoor dat uw gevel waterafstotend wordt en er geen vocht meer kan doordringen in de voegen. Meer hierover weten? Neem contact met ons op en u hoort meer over ons gevelonderhoud in Roden. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.