Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Hulp van onze gevelonderhoud specialist

Het is sterk aan te raden de gevel van uw woning of bedrijfspand regelmatig te laten onderhouden. Denk hierbij aan het verwijderen van een groene aanslag op de gevel, om de wand vervolgens opnieuw te impregneren. Het impregneren van de buitenmuur betekent dat er een beschermende laag wordt aangebracht, welke de stenen minder poreus maakt. Dit biedt niet alleen het voordeel dat vuil zich minder snel aan de wand hecht, maar ook dat problemen met vocht voorkomen kunnen worden. Onze gevelonderhoud specialist vertelt u graag meer over de rol die KH Gevelonderhoud hierin voor u kan spelen.

Gevelonderhoud specialist helpt u op verschillende manieren

Onze gevelonderhoud specialist kan u op verschillende manieren van dienst zijn bij het onderhouden van uw gevel. Niet alleen kunnen we een professionele gevelreiniging voor u uitvoeren en de buitenmuur opnieuw impregneren. Ook voor het herstel van bijvoorbeeld aardbevingsschade aan de wanden van uw woning kunt u bij onze gevelonderhoud specialist terecht. Wij inventariseren de schade en stellen samen met u een plan op voor het herstel hiervan. Wist u dat ook het verwijderen van graffiti tot onze dienstverlening behoort? Vaak blijkt het lastig dit zelf van de buitenmuur te verwijderen, daar middelen uit de super- en bouwmarkt hier niet krachtig genoeg voor zijn.

Advies van onze gevelonderhoud specialist

Bent u benieuwd op welke manier u uw gevel het beste kunt onderhouden om schade door vocht of bijvoorbeeld een groene aanslag op de buitenmuur te voorkomen? Onze gevelonderhoud specialist adviseert u graag. Neem eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Op onze website vindt u daarbij meer informatie over de diverse diensten die onze gevelonderhoud specialist u aanbiedt.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.