Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Breng uw complete gevelonderhoud in Winschoten onder bij een specialist

Deskundig en zorgvuldig gevelonderhoud zorgt ervoor dat uw woning in Winschoten er weer voor jaren goed bij staat. KH Gevelonderhoud helpt u daar graag bij met een dienstenpakket voor uw complete gevel. Al ruim tien jaar lang verzorgen we voegenrenovatie, reiniging van daken en gevels en impregneren en vochtstralen we woningen en bedrijfspanden. Al het gevelonderhoud onder één dak dus, uitgevoerd door goed opgeleide vakkrachten die u ook in Winschoten graag ondersteunen.

Het belang van goed gevelonderhoud in Winschoten

Met het wisselvallige Nederlandse weer is gevelonderhoud in Winschoten geen overbodige luxe. Voegen slijten namelijk door de jaren heen en metselwerk verkleurt of raakt beschadigd. Door de juiste vorm van onderhoud ziet uw woning er niet alleen weer fraai uit, maar blijft uw woning ook bouwtechnisch aan alle eisen voldoen. KH Gevelonderhoud beschikt niet alleen over de kennis, maar ook over de middelen om uw gevel in Winschoten weer als nieuw te maken. Of we daarvoor nu onder hoge druk voor moeten reinigen, stralen met water en zand of uw oude voegen weg slijpen of hakken en vernieuwen.

Onze werkwijze bij gevelonderhoud in Winschoten

Welke vorm van gevelonderhoud noodzakelijk is, hangt helemaal af van de staat van uw woning in Winschoten. Daarom maken we altijd eerst een goede scan van de huidige situatie en nemen we uw wensen uitvoerig door. Daarna komen we met een voorstel waarin werkzaamheden en kosten duidelijk omschreven staan. Gaat u akkoord, dan voeren we dat zoals afgesproken, op tijd en in voortdurend overleg met u uit. Meer weten of een offerte aanvragen? Een telefoontje is voldoende om de aanzet te geven tot duurzaam gevelonderhoud van uw woning of bedrijfspand in Winschoten of omstreken.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.