Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelreiniging in Assen: u de binnenkant, wij de buitenkant

Welkom bij KH Gevelonderhoud, uw adres voor gevelreiniging  in Assen en omgeving. We beschikken over ruim twintig jaar ervaring in het specialistisch reinigen van muren en daken. Dat doen we met behulp van moderne technieken die we afstemmen op de ondergrond en de mate van vervuiling. Daarnaast renoveert en vernieuwt KH Gevelonderhoud desgewenst uw voegwerk. En nemen we een optimale bescherming van uw gevel voor onze rekening. Kortom: gevelreiniging als onderdeel van een totaaloplossing voor uw pand in Assen.

Het belang van gevelreiniging voor uw woning of bedrijfspand in Assen

Als gevelonderhoudsexpert worden we in Assen en de rest van Noord-Nederland dagelijks geconfronteerd met het belang van goede gevelreiniging. Door invloed van neerslag en luchtvervuiling worden bouwmaterialen namelijk door de loop van de jaren aangetast. Hierdoor kan op termijn kostbare schade aan uw woning of bedrijfspand in Assen ontstaan. Gevelreiniging en onderhoud zorgt ervoor dat uw pand langer meegaat en zijn waarde behoudt. Daarnaast zorgt het voor meer woonplezier en een representatieve, zakelijke uitstraling.  Alle reden dus om eens met KH Gevelonderhoud om tafel te gaan en de mogelijkheden van gevelreiniging in Assen te bespreken.

Beschermlaag zorgt voor optimaal rendement van gevelreiniging in Assen

Om optimaal te profiteren van onze gevelreiniging, is het raadzaam om na afloop uw gevel in Assen te impregneren. Door een klein beschermlaagje op uw metselwerk aan te brengen, trekt vocht niet langer naar binnen en hecht vuil zich niet aan uw gevel. Eventueel kunnen we uw object ook voorzien van een anti-graffiti coating. Hierdoor blijven ook hoekwoningen, appartementencomplexen en panden op zichtlocaties zoals winkelgebieden en stadcentra er representatief uitzien. Ook weten wat we in uw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden van gevelreiniging in Assen door KH Gevelonderhoud.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.