Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelreiniging van woningen, appartementen, kantoren en winkels in Delfzijl

KH Gevelonderhoud is uw specialist voor gevelreiniging in Delfzijl en omstreken. We zorgen ervoor dat woningen, appartementen, kantoren en winkels er weer uitzien als nieuw. Met ruim twintig jaar ervaring en een team van gekwalificeerde gevelreinigers gaan we geen uitdaging uit de weg. Naast reiniging nemen we ook reparaties aan voegwerk en duurzame conservering van uw gevel voor onze rekening. Met dit complete dienstenpakket op het gebied van gevelreiniging bent u altijd verzekerd van een pand dat in Delfzijl gezien mag worden.

KH Gevelonderhoud: alle techniek in huis voor gevelreiniging in Delfzijl

KH Gevelonderhoud beheerst als specialist in gevelreiniging verschillende technieken om iedere gevel schoon te krijgen. Onze gekwalificeerde medewerkers kunnen bijvoorbeeld een pand in Delfzijl onder hoge druk reinigen met heet water of chemicaliën. Soms zullen we er echter voor kiezen om te vochtstralen, waarbij we met een oplossing van water en zand het vuil te lijf gaan. Wat nodig en gewenst is? KH Gevelonderhoud kijkt in overleg met u welke vorm van gevelreiniging past bij uw situatie in Delfzijl.

Gevelreiniging van uw bedrijfspand in Delfzijl zorgt voor een stralend visitekaartje

Uw bedrijfspand in Delfzijl is uw visitekaartje. Graffiti en verkleuringen door weersinvloeden kunnen dat visitekaartje echter aardig toe takelen. Om er voor te zorgen dat nieuwe klanten en bestaande relaties een juiste indruk van uw onderneming krijgen, is tijdige gevelreiniging dan ook een must. KH Gevelonderhoud zorgt er in korte tijd voor dat uw pand er weer representatief bij staat. En dankzij waterafstotende impregneringen en antigraffiti coatings kunt u daar ook lang van genieten. Neem vrijblijvend contact op en ontdek de zakelijke kracht van gevelreiniging in de regio Delfzijl door KH Gevelonderhoud.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.