Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Specialist in een gevelreiniging in Drenthe 

Doet er zich een groene aanslag voor op de gevel van uw woning? Krijgt u de mossen op uw voegen nauwelijks nog weg? In dergelijke situaties kan het laten uitvoeren van een professionele gevelreiniging in Drenthe door KH Gevelonderhoud het overwegen waard zijn. Bij een professionele gevelreiniging zorgen we dat de groene aanslag verwijderd wordt en er een nieuwe coating op de muren wordt aangebracht. Die coating is noodzakelijk om te voorkomen dat er vocht in de gevel kan trekken. Het is een veelvoorkomend probleem bij met name oudere woningen. Stenen in de buitenmuur zijn mogelijk poreus (geworden), waardoor ze het vocht opzuigen. Het resulteert in vochtplekken aan de binnenzijde van uw woning. 

Gevelreiniging in Drenthe laat gevel fris ogen 

Het laten uitvoeren van een gevelreiniging in Drenthe laat uw gevel weer fris en nieuw ogen. Vaak doet een groene aanslag op de gevel af aan de uitstraling van uw woning. Helaas blijkt het voorkomen van zo’n groene aanslag lastig. Het gebruik van de eerder genoemde coating kan het ontstaan van deze aanslag iets belemmeren. Met professionele apparatuur is het voor onze specialisten relatief eenvoudig om de gevel volledig te reinigen. Naast een gevelreiniging kunnen we ook het dak reinigen of de voeg opnieuw aanbrengen in de buitenmuur. 

Advies over gevelreiniging in Drenthe 

Wilt u meer weten over het nut en de noodzaak van een professionele gevelreiniging in Drenthe? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Kijk ook eens naar de foto’s op onze website, wat u een beeld geeft van de projecten die we eerder hebben uitgevoerd. Wist u al dat we ook graffiti van uw gevel kunnen verwijderen? 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.