Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelreiniging Groningen

Heeft u een professional in gevelreiniging in Groningen nodig? Dan kan KH Gevelonderhoud u uitstekend van dienst zijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in gevelreiniging in Groningen en bieden u een zeer volledige dienstverlening. Naast de werkzaamheden op het gebied van gevelreiniging in Groningen kunnen wij u uiteraard ook een service op het gebied van onderhoud bieden. Wij gebruiken diverse technieken om de gevel te reinigen en kunnen deze behandelen om de vorming van nieuw vuil te voorkomen.

Snelle gevelreiniging in Groningen bij graffiti

Als u te maken heeft gehad met vandalisme waarbij er graffiti op uw gevel is aangebracht, dan is het vanzelfsprekend dat u dit zo snel mogelijk verwijderd wilt hebben. Ook in dit geval kunt u een beroep doen op onze gevelreiniging in Groningen. Wij kunnen snel ter plaatse komen om de gevelreiniging in Groningen voor u uit te voeren. U bent snel verlost van de vervelende graffiti en kunt weer genieten van een mooie en schone gevel na de gevelreiniging in Groningen. Uiteraard kunt u altijd eerst contact opnemen om de mogelijkheden vrijblijvend met ons te bespreken.

Contact gevelreiniging in Groningen voor meer informatie

KH Gevelonderhoud is gevestigd aan de Uithuizerweg 19 in Uithuizermeeden. Wij kunnen u goed van dienst zijn als u behoefte heeft aan gevelreiniging in Groningen. U kunt vrijblijvend contact opnemen om een offerte aan te vragen. Ook zijn wij altijd bereikbaar wanneer u meer informatie of advies wenst betreffende de gevelreiniging in Groningen. Bel naar 0595 – 43 44 20 of stuur ons een mail, via info@khgevelonderhoud.nl.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.