Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelreiniging laat uw pand in Veendam weer stralen

Vocht, vorst en vuil zorgen ervoor dat gevelreiniging van woningen en bedrijfspanden in Veendam geen overbodige luxe is. Door de jaren heen verkleurt uw gevel namelijk niet alleen, ook tasten zuren en zouten uw metsel- en voegwerk aan. KH Gevelonderhoud is een gespecialiseerd bedrijf dat gevelreiniging aanpakt met een totaaloplossing. We maken niet alleen schoon, maar kunnen ook reparaties uitvoeren aan uw voegwerk en uw wanden voorzien van een beschermlaag tegen vocht en graffiti. Zo heeft u in Veendam één aanspreekpunt voor uw complete gevelreiniging en onderhoud.

Verschillende vormen van gevelreiniging mogelijk in Veendam

KH Gevelonderhoud is een zelfstandig bedrijf met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van gevelreiniging in Veendam en heel Noord-Nederland. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en beschikken over moderne, specialistische reinigingsapparatuur en -middelen. Zo kunnen we uw woning onder hoge druk reinigen met warm water of chemicaliën. Of verwijderen we vuil en aanslag tijdens het zogenoemde vochtstralen met een fijn mengsel van water en zand. Het effect? Dat kunt u het beste zelf beoordelen door diverse voorbeelden van gevelreiniging in Veendam en omstreken op onze website te bekijken.

Uw pand in Veendam een hele nieuwe uitstraling geven met gevelreiniging

Wilt u uw geschilderde woning of bedrijfspand in Veendam een andere look geven, ook dan is gevelreiniging dé oplossing. KH Gevelonderhoud verwijdert op grondige wijze aanwezige verflagen of graffitiresten van uw stuc- of metselwerk. Zo krijgt uw pand weer de originele uitstraling of heeft u een goede basis voor een nieuw jasje. Waar u ons ook voor inschakelt, u mag er op vertrouwen dat we transparant werken en snel en correct met uw wensen omgaan. Onze medewerkers vertellen u graag meer over gevelreiniging in Veendam en over onze andere diensten.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.