Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Professional op het gebied van gevelreiniging in Winsum 

KH Gevelonderhoud is uw specialist op het gebied van een professionele gevelreiniging in Winsum. Het laten onderhouden van uw gevel is om verschillende redenen belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat aantasting aan de gevel door algen- en mosgroei voorkomen kan worden. Daarbij behoudt de gevel z’n frisse uitstraling, wanneer u deze regelmatig laat reinigen. KH Gevelonderhoud helpt u zowel bij de reiniging van een gevel van uw woning, als ook van de reiniging van de gevel van een bedrijfspand. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen we u altijd van een passende oplossing voorzien. 

Mogelijkheden bij gevelreiniging in Winsum 

Een gevelreiniging in Winsum begint voor ons bij een inventarisatie van uw wensen. Wilt u de volledige gevel laten reinigen, of bent u op zoek naar een partij die vuil lokaal kan verwijderen? Denk bijvoorbeeld aan graffity dat op uw gevel gespoten is. Het is vaak erg lastig om deze graffity zelf te verwijderen. Nadat we een gevelreiniging in Winsum voor u hebben uitgevoerd, kunnen we de gevel impregneren. Dit is belangrijk, om te voorkomen dat er vocht in de gevel kan trekken. Iets wat u na verloop van tijd aan de binnenzijde van uw muren zal zien. U herkent het aan lichtgele vochtplekken die zich tonen. 

Gevelreiniging in Winsum inplannen

Wilt u op korte termijn een professionele gevelreiniging in Winsum uit laten voeren? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en hetgeen we voor u kunnen doen, om de gevel van uw woning of bedrijfspand als nieuw te laten lijken. Ook wanneer u vragen heeft over hetgeen u zelf kunt doen om de gevel te reinigen, staan we u graag te woord! 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.