Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelrenovatie Delfzijl

Voor gevelrenovatie in Delfzijl moet je bij KH Gevelonderhoud zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij tot uw dienst. We zijn gespecialiseerd in gevels. Dat betekent dat we kunnen renoveren, onderhouden, voegen, schoonmaken en impregneren. Ook kunnen wij eventueel graffiti verwijderen. Als u ons graag wilt inhuren gaan wij als volgt te werk. We stellen een plan op en maken een kostenberekening. We doen een voorstel voor de te verrichten werkzaamheden en leggen die aan u voor. Gaat u akkoord met ons voorstel, maken we afspraken over de werkzaamheden en de kosten. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent.

Gevelrenovatie Delfzijl vakkundig uitgevoerd

Gevels zijn belangrijk voor de meeste woningen en moeten derhalve goed onderhouden worden. Voordat het onderhouden kan beginnen, moet er vaak renovatie plaatsvinden. Dat is belangrijk omdat een oude kapotte gevel niets waard is. Als we een gevel in Deflzijl gaan renoveren verwijderen we als eerste het oude voegwerk. Het wordt vervolgens helemaal schoongemaakt en onze nauwkeurige en vakkundige voegers zorgen dan dat er weer niet voegwerk in komt. Vanzelfsprekend horen we graag van u welke soort voegwerk u wenst.

Contact opnemen

Vraag een offerte bij ons aan en zie met uw eigen ogen hoe voordelig we zijn. Op onze website kunt u uw gegevens achterlaten en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Belt u liever eerst even? Dat kan ook. Bel dan naar het nummer 0595 - 43 44 20. Mailcontact is ook mogelijk: info@khgevelonderhoud.nl. Wie weet, tot snel!

 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.