Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelrenovatie Groningen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor gevelrenovatie in Groningen? Dan bent u bij ons zonder enige twijfel aan het juiste adres. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in gevelonderhoud. Zo verzorgen we onder meer voegenrenovaties, gevel- en dakreiniging, impregnatie, graffiti verwijdering en vochtstralen. Transparantie, stiptheid en correctheid voeren wij bij het uitvoeren van onze werkzaamheden hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat we eerst kijken naar wat u precies wil en nodig heeft. Daarna zullen wij een voorstel doen voor de verrichten werkzaamheden. Als u ingaat op ons voorstel maken we afspraken over de werkzaamheden en prijs. Bij KH Gevelonderhoud weet u dan ook altijd waar u aan toe bent. 

Gevelrenovatie Groningen inhuren

U bent op zoek naar iemand die uw gevel kan renoveren. Om een gevel te kunnen renoveren moeten we eerst het oude voegwerk verwijderen. Daarna wordt de gevel gereinigd en uiteindelijk zullen vakbekwame en gekwalificeerde voegers nieuw voegwerk aanbrengen. Hierbij heeft u natuurlijk zeggenschap in wat voor voegwerk u wilt hebben. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen borstelwerk, holle voeg of knipvoeg. 

Contact opnemen

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw vragen en wij kunnen meer specifieke informatie geven. Bel ons op 0595 - 43 44 20. Of stuur een e-mail naar info@khgevelonderhoud.nl. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen op onze website of een contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de zaken te bespreken. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.