Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Graffiti verwijdering op uw gevel

 

Is uw gevel gebruikt voor een creatie met graffiti? Een van de nadelen van dit middel zit in het feit, dat u het vaak lastig van de gevel af kunt krijgen. Het gebruik van een particuliere hogedrukspuit vormt niet altijd de oplossing; in veel gevallen blijven er resten op de gevel achter. Daar komt bij dat het verwijderen van graffiti een arbeidsintensieve klus is, waar u de tijd zelf niet altijd voor heeft. KH Gevelonderhoud is uw specialist op het gebied van het reinigen van gevels. Een graffiti verwijdering is een van de diensten die we u hierbij aanbieden.

 

Aanpak bij een graffiti verwijdering

Met verschillende professionele hulpmiddelen voeren we de graffiti verwijdering voor u uit. Het is afhankelijk van de situatie, wat in uw geval de beste aanpak is om de gevel weer als nieuw te doen laten lijken. We kunnen voor een hogedrukreiniging met heet water kiezen, als ook voor het gebruik van vochtstralen. Bij het vochtstralen van een gevel gebruiken we een combinatie van zand en water om vervuiling van de gevel te verwijderen. Nadat de graffiti verwijdering is uitgevoerd, kunnen we de buitenmuur voor u impregneren. Het maakt dat graffiti een volgende keer minder goed aan de muur hecht en daardoor makkelijker te verwijderen is.

 

Advies bij het laten uitvoeren van een graffiti verwijdering

Neem eens contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over de wijze waarop KH Gevelonderhoud een graffiti verwijdering voor u uitvoert. Ook kunnen we direct een afspraak voor u inplannen, wanneer u momenteel te maken heeft met een ernstig vervuilde gevel. Niet alleen voor een graffiti verwijdering kunt u op ons rekeningen. Schakel onze hulp bijvoorbeeld ook in voor het verwijderen van een groene aanslag op de gevel of uw dak.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.