Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Graffity verwijderen in Groningen 

Hebben vandalen de gevel van uw woning of bedrijfspand van een laag graffity voorzien? Waar u graffity onder een viaduct of langs de kant van de weg wellicht te accepteren vindt, geldt dat absoluut niet voor de graffity op de muren van uw pand. Met een schoonmaakmiddel uit de supermarkt of van de bouwwinkel lukt het vaak niet om de graffity zelf te verwijderen. Ook een hogedrukreiniger is niet altijd krachtig genoeg om de aanslag op de wand te kunnen doen laten verdwijnen. KH Gevelonderhoud is uw partner bij graffity verwijderen in Groningen of de omgeving hiervan. We hebben een ruime ervaring in graffity verwijderen op gevels. 

Aanpak bij graffity verwijderen rond Groningen 

Voor ons begint graffity verwijderen bij Groningen met het gebruik van een krachtig schoonmaakmiddel. De graffity zal hiermee relatief makkelijk loslaten van de gevel. Nadat de graffity verwijderd is, brengen we een beschermende coating aan op de buitenmuren van uw pand. Het helpt te voorkomen dat er opnieuw graffity op de gevel wordt aangebracht. Mocht dat het geval zijn, dan is de graffity veel makkelijker te verwijderen. Ook voor een algehele reiniging van uw gevel of bijvoorbeeld dak kunt u terecht bij de professionals van KH Gevelonderhoud. 

Afspraak maken voor graffity verwijderen in Groningen 

Wilt u graffity verwijderen in Groningen? Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze aanpak bij deze klus en andere diensten die we aanbieden. Graag zoeken we samen met u naar de beste wijze om uw pand z’n frisse, oorspronkelijke uitstraling terug te geven. Graffity, maar ook andere vormen van vervuiling, hebben daar een negatieve impact op. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.