Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Herstel aardbevingsschade

Voor inwoners in de regio Groningen is aardbevingsschade een vervelende zaak, maar helaas aan de orde van de dag. Het zorgt voor een onaantrekkelijke look en het verlaagt de waarde van uw woning. Het is dan goed om die herstelwerkzaamheden uit te besteden aan een professioneel bedrijf. Wij van KH Gevelonderhoud zijn gevestigd in deze regio en weten wat er speelt. Door onze ruime ervaring in gevelherstel zijn we de aangewezen partner om herstel aardbevingsschade aan uw gevel te realiseren.

Gevelherstel na schade

Door de aardbevingen die al jarenlang Groningen teisteren is er veel schade aan vele woningen. Wanneer het gaat om gevelschade zijn wij de aangewezen persoon om dit voor u te herstellen. Wij werken volgens NAM Bestek en de HAS Methode. De HAS methode houdt in dat in de scheuren die ontstaan zijn door de bevingen spiraalankers in de lintvoegen worden ingebracht. Dit is een duurzame manier van schadeherstel, wat ook door de NAM wordt onderschreven. Het herstellen van aardbevingsschade wordt door ons uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers. Deze medewerkers verstaan hun vak en leveren alleen kwalitatief werk af.

Wilt u meer advies en informatie?

Voor meer advies en informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0595 - 43 44 20. Daarnaast kunt u uw vragen stellen via onze website. Voor een prijsopgave of een vrijblijvende offerte kunt u een aanvraag doen op onze website. Aarzelt u niet en neemt u zo snel mogelijk contact met ons op zodat u snel van uw schade af bent.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m medio 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom nazomer en/of najaar 2024 e.e.a ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.