Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

Herstel scheurvorming gevel

Is er herstel van scheurvorming in de gevel nodig en bent u op zoek naar een ervaren, gedreven en betaalbaar bedrijf dat dit herstel van scheurvorming in de gevel voor u kan uitvoeren? Dan bent u aan het juiste adres bij KH Gevelonderhoud. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw gevel goed in orde is. Niet alleen zorgt dit voor een mooiere woning van betere kwaliteit, maar een goede gevel zorgt natuurlijk ook voor een waardevermeerdering van de woning. Wanneer er herstel van scheurvorming in de gevel nodig is, dan komen wij graag ter plaatse.

Professioneel herstel van scheurvorming in de gevel

Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden voor het herstel van scheurvorming in de gevel. Binnen ons team werken uitsluitend vakmensen met een ruime en brede ervaring. Hierdoor kunt u van ons altijd professionele resultaten verwachten van het herstel van scheurvorming in de gevel. Wij staan niet alleen voor de beste kwaliteit, maar ook voor een aangename, vriendelijke en vooral ook betaalbare service. Wij kunnen het herstel van scheurvorming in de gevel controleren en met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

U kunt bellen naar 0595 – 43 44 20 of een mail sturen naar info@khgevelonderhoud.nl. Wij staan altijd voor u klaar wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden betreffende het herstel van scheurvorming in de gevel. Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. KH Gevelonderhoud is gevestigd aan de Uithuizerweg 19 in Uithuizermeeden.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 1 à 2 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2022 meer als vol, eventuele uitvoering werkzaamheden voor nieuw aangevraagde offertes daarom in 2023.
 

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.