Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

Gespecialiseerd metselbedrijf in Drenthe inschakelen 

KH Gevelonderhoud is uw gespecialiseerde metselbedrijf voor klussen in Drenthe. Wij helpen u bij het verwijderen van de oude voeg, om deze te kunnen vervangen voor een nieuwe. Zo lijkt uw gevel weer als nieuw! Ook bij het opbouwen van een nieuwe gevel kunt u op de hulp van ons metselbedrijf rekenen. Met welke reden bent u op zoek naar een ervaren metselbedrijf in Drenthe? Onze specialisten hebben ruim 30 jaar ervaring in hun vak. Zo kunnen we u verzekeren van een prachtig eindresultaat. Als bedrijf opereren we vanuit Uithuizermeeden in de provincie Groningen. 

Diensten van metselbedrijf in Drenthe

Bij klussen waarvoor ons metselbedrijf in Drenthe wordt ingeschakeld, werken we met professionele hulpmiddelen. Niet alleen maakt dit het uitvoeren van klussen makkelijker. Ook zorgt dit ervoor dat we u standaard een duurzame oplossing bieden. Het is logischerwijs bijzonder vervelend, wanneer een nieuw aangebrachte voeg al snel los begint te laten. Datzelfde geldt voor metselwerk in Drenthe, wat op een verkeerde wijze is aangebracht tussen uw stenen. U kunt ons metselbedrijf in Drenthe inschakelen voor het uitvoeren van een voegenrenovatie, een gevel- en dakreiniging, vochtstralen, impregneren en het verwijderen van graffiti. 

Afspraak maken met ons metselbedrijf in Drenthe 

Bent u benieuwd op welke manier KH Gevelonderhoud u van dienst kan zijn? Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende diensten die we aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u persoonlijk advies wenst over metsel- of voegwerkzaamheden. Zo kunnen we u onder meer een overzicht geven van de verschillende manieren van metselen. Kiest u voor een lichte voeg, of gaat u voor een donkere voeg? 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 1 à 2 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2022 meer als vol, eventuele uitvoering werkzaamheden voor nieuw aangevraagde offertes daarom in 2023.
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.